Αρχική Σελίδα | Γιώργος Επιτήδειος | Εγγραφή Συνδρομητών

"Μεταξύ Φίλων"

Εισαγωγικό σχόλιο:

Το κείμενο αυτό δημοσιεύθηκε στις 17/5/2000 στο περιοδικό Greekcomputernews ως απάντηση σε ένα παλαιό κείμενο του κ. Νίκου Δήμου με τίτλο "Πρωινό Ξύρισμα" το οποίο είχε αναδημοσιευθεί στο ίδιο περιοδικό δύο μέρες νωρίτερα.

Σε μια προσπάθεια να περιορίσω τα mail των δυσαρεστημένων συναδέλφων μελών του ανδρικού φύλλου τα οποία λαμβάνω κατά καιρούς, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω από την αρχή ότι στόχος του έργου μου δεν είναι η υπεράσπιση των γυναικών (αυτό το έργο είναι αρκετά ικανές για να το αναλάβουν από μόνες τους). Θεωρώ το κείμενό μου ως μια πρόταση επιστροφής στις γνήσιες ανδρικές αξίες της θέλησης, της αποφασιστικότητας και της δράσης.

Οι πραγματικοί άνδρες δεν φοβούνται να παραδεχθούν τα λάθη τους, έχουν το θάρρος να αναλάβουν τις ευθύνες τους και δεν καταδέχονται ποτέ να ρίξουν σε άλλους το φταίξιμο για τις δικές τους πράξεις, παραλήψεις ή ολιγωρίες. Θέλω να πιστεύω λοιπόν πως διαβάζοντας το παρακάτω κείμενο θα συμφωνήσετε και σεις μαζί μου, παρά τον σκληρό και επιθετικό τόνο που επέλεξα για να εκφράσω την αγωνία μου για τον στραβό, γεμάτο παράπονα, απογοήτευση και υποκρισία, δρόμο που έχουμε επιλέξει.

Πότε επιτέλους θα γίνουμε πραγματικοί άνδρες;

 

Γιώργος Επιτήδειος gepiti@gepiti.com © 2000


Επιστροφή στην αρχική σελίδα